Sugar suicide

Početna  |  Food   |  Sugar suicide

Sugar suicide

ŠEĆER SAMO ZA SPOLJNU UPOTREBU

Šećer toliko loše utiče na organizam da postoji sasvim dovoljno činjenica i materijala da se o tome napiše čitava knjiga.

Naslov Samoubistvo šećerom i nije preterano dramatičan ako u obzir uzmete sledeće činjenice…

Preterano konzumiranje slatkiša ozbiljno povećava šanse da dobijete dijabetes tipa 2, a u međuvremenu će vam koža brže stariti.

Šećer će oštetiti vaše krvne sudove, a vas će pretvoriti u zavisnika. Zavisnost od šećera je jedna od najčešćih, najjačih i najmanje tretiranih bolesti zavisnosti.

Ukoliko svemu gore navedenom dodate i loš uticaj šećera na krvne sudove, zube i naravno suvišne kilograme, ostaje vam da ograničite šećer samo za spoljnu upotrebu!


Šećer, maslinovo ulje, limun uz malo meda čini odličan domaći ili (kako ćete pre naći dobar recept guglujući) home made pealing !

DOMAĆI PILING OD ŠEĆERA, MASLINOVOG ULJA I MEDA


Limun zbog vitamina C, šećer zbog svoje teksture i glikolne kiseline,  maslinovo ulje zbog vitamina E, zato što smiruje kožu i ima anti-aging efekat i jedna kašika meda kao prirodnog antioksidanta i proverenog borca protiv bakterija.

Za ovaj osvežavajući tretman potrebno je:

1/2 sveže ceđenog limuna

1/2 šolje kristal šećera

1 kašika maslinovog ulja

1 kašika meda

Sve izmešati i staviti u teglu sa poklopcem!

Dobili ste preparat koji možete koristiti i za lice i za telo i jednog od predstavnika takozvanih belih smrti pretvorili u svog prijatelja!

PRETHODNA

LIMUN I VODA

SLEDEĆA

Home Made Detox

OSTAVITE KOMENTAR