Feel Pilates consulting

Početna  |  Education   |  Feel Pilates consulting
pilates consulting pilates business

Feel Pilates consulting

Ukoliko ste razmišljali o tome da promenite sadašnji posao i pokrenete privatni biznis ili ste se zaljubili u pilates kao način rekreacije i želite da budete inpiracija drugima, a nemate pravu ideju ili ne znate odakle da počnete naš novi brend FEEL PILATES CONSULTING može biti od velike pomoći.

Pilates je svakako način vežbanja koji iz godine u godinu privlači sve veći broj vežbača. U Beogradu se otvara sve više studija koji uspešno posluju pa ipak je tržište još uvek daleko od zasićenog, a izvan Beograda gotovo da i ne postoji.

Vodjenje pilates studija može biti i unosan i veoma lep posao koji podrazumeva podsticanje vežbača da vode računa o svom telu na jedan sveobuhvatan i originalan način.

Posle deset godina iskustva u vodjenju Feel Pilates studija kroz koji je prošlo mnogo vežbača od kojih su neki po prvi put upoznali pilates i vežbanje na pilates spravama i posle pet godina iskustva u edukaciji novih generacija pilates instruktora od kojih su mnogi otvorili svoje pilates studije, odlučili smo da ponudimo naše iskustvo u poslovanju, oprobane modele rada sa klijentima, edukacije instruktora, načina oglašavanja i podršku takozvani coaching u preduzetništvu što je od naročito velike koristi ukoliko pravite prve korake u samostalnom biznisu.

Naše usluge:
  • Edukacija pilates instruktora na pilates spravama – reformer, stolica, ladder barrel, cadillac
  • Edukacija pilates instruktora na parteru
  • Edukacija instruktora za Barre i Bodhi Suspension program
  • Odabir programa koji će biti zastupljeni u studiju
  • FLOOR PLAN – odabir i raspored pilates sprava u sali
  • pomoć u oglašavanju prvih šest meseci, digital marketing, copy writing

Možete odabrati samo jedan ili nekoliko programa, možete napraviti samo reformer studio ili imati sve pilates sprave, možda biste želeli da imate samo Barre ili Bodhi Suspension program. Možete imati mali ili veliki studio i odabrati lokaciju koja će biti najbolje rešenje.

I možete nam postaviti sva pitanja koja vam padnu napamet!

Zajedno možemo do, najsitnijih detalja, osmisliti novo poglavlje u vašem životu.

PRETHODNA

Učenje na daljinu

OSTAVITE KOMENTAR