Učenje na daljinu

Početna  |  Education   |  Učenje na daljinu

Učenje na daljinu

Ako je išta dobro proizašlo iz ovog perioda izolacije je što su mnogi od nas bili primorani da se uhvate u koštac sa novim tehnologijama, pa čak iako im nismo previše vični.

Bio mi je izazov da prevedem na elektronski jezik hemiju pilates časa, a održala sam i čitavu seriju online radionica koje su za temu imale anatomiju ljudskog tela i bile namenjene polaznicima edukacija za pilates instruktore koje su prekinute čim je objavljeno vanredno stanje i zabrana okupljanja.

Čitavo iskustvo rada „na daljinu“ je imalo mnogo dobrih strana.

Ušteda vremena, bez potrebe da se prevezete na mesto gde se seminar održava i opuštenija kućna atmosfera gde u svakom momentu možete ostati „skriveni“ isključivši kameru na kompjuteru mogu biti od presudnog značaja da se odlučite za ovakav način edukacije.

Moje iskustvo dvomesečnog isključivog rada posredstvom interneta me je ohrabrilo da organizujem  letnju ONLINE EDUKACIJU za pilates instruktore na parteru za sve vas koji ste planirali da steknete neophodno znanje i veštine za vodjenje pilates časa u što kraćem vremenskom periodu.

Poslednje nedelje juna počinjemo ceo ciklus uvodnim modulom Balanced Body Movement Principles, a tokom jula, vikendima, održava se još tri dvodnevna modula: Mat 1, 2 i 3.

U okviru edukacija su i četiri dvosatne radionice koje  su namenjene sticanju neophodnih znanja iz anatomije.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj način rada koji svakako ima svojih prednosti, a iz mog iskustva uopšte ne oduzima kvalitet komunikacije javite se da rezervišete svoje mesto.

0693505533

0113441481

Broj polaznika je ograničen. 

ONLINE KURS ZA PILATES INSTRUKTORE NA PARTERU

Balanced Body Movement Principles – 27. i 28. jun

Mat 1 – 11. i 12. jul

Mat 2 – 18. i 19. jul

Mat 3 – 01. i 02. avgust 

PRETHODNA

Obuka Pilates Instruktora

SLEDEĆA

Feel Pilates consulting

OSTAVITE KOMENTAR