Feel Pilates Detox Week

Najčešće postavljano pitanje u Feel Pilates studiju verovatno jeste “Da li je moguće smršati od pilatesa?“

Samo od pilatesa?

Nikako, ukoliko ne povedete računa i o ishrani.

Odgovor bi, nažalost, bio isti i za bilo koji drugi način vežbanja. Čak i za najdinamičnije kardio programe.

Naš novi program, konačno daje pravi i veoma konkretan odgovor na ovo pitanje. 

U saradnji sa Cold Pressom uskoro u našem studiju počinje program Feel Pilates Detox Week koji ima jedan sveobuhvatni, holistički pristup vežbanju. Podrazumeva tri dana Coldpress Detox programa i nedelju dana intenzivnog vežbanja u Feel Pilates studiju (6 puta nedeljno). Dobijate i dodatnih 6 termina koje možete iskoristiti u naredne tri nedelje dinamikom koja Vama odgovara.

 Tokom detox nedelje, tri dana uzimate samo Coldpress sokove, a šest dana vežbate po specijalnom Feel Pilates Detox programu  koji predstavlja kombinaciju Feel Pilates Barre metoda, rada na specijalnim pilates spravama i Cardio programa. Uvereni smo da će Vam činjenica da svi u grupi prolaze kroz iste izazove i imaju apsolutno razumevanje za Vaše stanje biti od velike pomoći.

Ukoliko osetite nedostatak energije, raznovrsnost programa u Feel Pilates studiju omogućava Vam izbor manje intezivnog treninga tokom prva tri dana ishrane isključivo tečnom hranom, ali svakako je preporuka vežbati u celosti Feel Pilates Detox program koji podrazumeva više znojenja da bi eliminacija toksina iz organizma bila još efikasnija.

Najverovatnije ćete imati i dodatni priliv energije (što jeste i moje lično iskustvo) i uživati u nedelji u kojoj ćete se sasvim posvetiti svojoj dobroj formi.

I nije samo mršavljenje benefit ovog programa. 

Iako su reakcije sasvim individualne, uz gubitak kilograma, možete očekivati osećaj lakoće, svežiji ten i bolje raspoloženje. Dopisaćemo kasnije i Vaša iskustva i resultate koje ste osetili posle programa.

I naravno da se ne rešavaju problemi u jednoj nedelji.

Cilj nam je da zajedno steknemo naviku redovnog vežbanja i pravilne ishrane i zato po isteku programa dobijate još tri nedelje vežbanja  u našem studiju  i preporuku za zdrav način ishrane koji Vama lično najviše odgovara. 

Upražnjavajući ovaj program dobijate odličnu priliku da resetujete svoje telo (inside-out), da steknete više znanja kako i dalje da brinete o sebi , a  kao član Cold Press porodice učestvujete u work shopovima na kojima ćemo zajedno istraživati nove načine za održavanje dobre forme. 

Detox program mora biti samo početak i podstrek da se počne sa dobrim navikama i nastavi s  vežbanjem koje tek kada je redovno, kontinuirano donosi prave rezultate.