Program

Početna  |  Program

Pilates Studio

Kada neko kaže da vežba u pilates studiju to pre svega znači da se program odvija na originalnim sparavama za pilates. Vežba se u malim grupama uz stalni nadzor instruktora i to na pet različitih sprava. Reformer, Cadillac, Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector.

Ovakav rad podrazumeva i opterećenje koje sprave imaju i zbog toga se ponekad naziva i pilates teretana.

 

 

Feel Pilates Barre

Ovaj program inspirisan plesom i baletom Vam daje sat vremena neprekidnog pokreta. Zabavan i intezivan prestavlja kompletan trening, za celo telo uz “fat burn“ efekat. Pored baletskih štapova koji predstavljaju osnovni rekvizit koriste se elastične trake, tegići, male, velike lopte

 

 

Bodhi Suspension

Pilates na kanapima, promenite način vežbanja i tačke oslonca. 

Uz plankove, iskorake, plie i pilates vežbe kao što su side kick, side bend, roll up vežbajte intenzivno i pametno. Uz pridržavanje za kanape koji vise sa plafona iznenadite svoje telo. 

 

 

Re-Model Workout – by Katarina Kuljaca

Program zasnovan na godinama ličnog iskustva i rada u Feel Pilates studiju. Nastao kao rezultat istraživanja, vežbanja i inspiracije stečene na edukacijama i vežbanju sa trenerima širom sveta.

Intezivan program,  sa elementima pilatesa, joge i plesa, koji uz pomoć tegova kojima opterećujemo i ruke i noge, uz pomoć rolera kojima na kraju časa izmasiramo čitavo telo, ra mio-fascijalno opuštanje , ima moć da preoblikiuje vaše telo.

Ne menjajući ritam tokom časa, uz stalni pokret, dobijamo i  fat-burn efekat pa ovaj čas može biti od pomoći u regulasanju telesne težine, uz balansiranu i zdravu ishranu, naravno!

 

 

Feel Pilates individualni časovi

Vežbajte u vreme koje Vama odgovara i po programu osmišljenim po Vašim potrebama.