O meni

Početna  |  O meni

Katarina Kuljača

Predsednik sam sportskog udruženja “Feel Pilates“, direktor Feel Pilates studija i pilates instruktor. Obavlljam i ostale poslove kao što su marketing menadžer, pr menadžer, hr menadžer… jednom rečju sam svoj majstor.

U Beogradu trenutno radi dva Feel Pilates pilates studija i trudim se da uspešno  balansiram poslove, svakodnevno prelazeći relacije izmedju Vračara i Dorćola, trolom, uglavnom.

Od januara 2017. sam BALANCED BODY MASTER INSTRUCTOR za programe PILATES NA PARTERU, PILATES NA SPRAVAMA i BODHI SUSPESION SYSTEM, a Feel Pilates studio je autorizovano mesto edukacije za pilates instruktore za sve navedene programe.Intenzivno se bavim obukom novih pilates instruktora i uživam posmatrajući to čudo sticanja nove veštine i način na koji ona može da promeni životni tok. Mnogi polaznici menjaju svoja zanimanja, a neki od njih već imaju svoje pilates studije. U ovom poslu su mi od koristi saznanja stečena kroz edukacije za NLP MASTERA.

Kada me neko pita čime se bavim, da ne bih nabrajala sve različite poslove koje radim, kratko odgovaram da sam PREDUZETNICA, neprestano u potrazi za novim rešenjima i novim idejama, a najnoviji poduhvat je Feel Pilates Online Studio koji me je odveo u novu avanturu otkrivanja digitalnog sveta.

 

 

 

 

 

 

 

feel pilates katarina kuljaca