Postanite pilates instruktor

Od kada nas je Balanced Body kompanija autorizovala za obuku pilates instruktora i to za rad na parteru, reformeru i ostalim pilates spravama, chair, ladder barrel i cadillac, Feel Pilates studio je mesto gde se može dobiti prilika sa potpuno nov životni put. Polaznici kurseva za pilates instruktore često budu i naši vežbači kojima je pilates velika ljubav i žele da usavrše pilates tehniku a neki od njih imaju želju da poptpuno promene profesiju i bave se poslom koji mnogo bolje odgovara načinu života koji priželjkuju.

Balanced Body kompanija iz Sakramenta sa svojim fenomenalnim programom za edukaciju pilates instruktora nudi mogućnost da postranete “pilates teacher” iako uopšte nemate prethodnog iskustva u tom poslu.

MODULI - DVODNEVNE RADIONICE

Obavezni uvodni modul, BALANCED BODY MOVEMENT PRICIPLES, izmedju ostalog, obuhvata osnove anatomije, pilates principe i načine da postavimo vežbača u pravilan položaj tokom vežbanja.

EDUKACIJE4.jpg

Posle uvodnog modula možete birati program koji želite da savladate.

Pilates na parteru, PILATES MAT, je podeljen u tri modula u kojima usvajamo repertoar klasičnih i savremenih poilates vežbi i za svaku od njih proučimo pravilnu startnu poziciju, redosled pokreta, optimalnu formu, svrhu, predostrožnosti i kontraindikacije.

Organizujemo i obuku za REFORMER i sa repertoarom za ovu najpopularniju pilates spravu se upoznajemo tokom tri modula. Učimo kako da koristimo ovu spravu, najbrže promenimo opterećenje, podesimo dužinu kanapa, damo pravilna uptstva za pokrete, a u isto vreme zadržimo ujednačen ritam časa i tempo vežbi.

Svaki modul traje dva dana i uvek se održava vikendom uz pauzu za ručak koji uvek imamo u obližnjoj “Smokvici” od kada smo naš edukacijski centar preselili na Dorćol u Gospodar Jevremovu 29.

OBAVEZNA PRAKSA

Moduli se održavaju na mesec dana, a vreme izmedju se koristi za obaveznu praksu u Feel Pilates studiju gde ćete se oprobati kao pilates instruktor sa grupom koja se obično formira od polaznika naših kurseva.

EDUKACIJE 3.jpg

Praksa je najvažniji deo obuke, baš kao kod učenja vožnje, dobijete priliku da zaista naučite tek kada sami počnete da vozite.

Na praksi imamo vremena za povratne informacije, savete, dodatna objašnjenja i sva moguća pitanja. Ukupno 40 sati rada kao instruktor i 40 sati kao vežbač vam garantuju i kompletnu pripremu za praktični i teoretski ispit koji se polaže kada se završe svi potrebni moduli, sati prakse i kada osetite da ste spremni da samostalno održite čas i na pravilan način prenesete pilates tehniku vežbaču.

EDUKACIJE7.jpg

ČUDO STICANJA NOVE VEŠTINE

Dve godine radim kao edukator i imam tu privilegiju da prisustvujem čudu sticanja nove veštine.

Od prvih časova gde je polaznicima neprijatan i zvuk sopstvenog glasa i svaki čas zavlada neprijatna tišina pa do završnih ispita gde samouvereno vladaju terminima i poznaju pilates tehniku dovoljno da održe čas u ritmu koji su prilagodili fizičkoj spremi svog vežbača.

edukacije34.jpg

Još uvek mi je živo sećanje i na moj lični razvojni put, transformaciju, promenu zanimanja.

Imala sam tu sreću da mi hobi postane i izvor prihoda i da mi posao bude istovremeno vreme za psihofizičku relaksaciju

Ukoliko su to i vaše vrednosti, a volite pokret, vežbanje i želite da dobijete prilku da motivišete druge da menjaju svoje navike, dobra vest je da imamo sav potreban alat da vas zaiasta naučimo da radite ono što volite.

EDUKACIJE2.jpg

Pobrinuli smo se, takodje, da učenje bude zagarantovana zabava, prilika za divno druženje i vreme istraživanje sopstvenih sposobnosti i potpuno novih perspektiva!

Javite nam se!

Predstojeće edukacije

Uvodni modul - Balanced Body Movement Principles - 24. i 25. avgust

Reformer 1 - 31. avgust i 1. septembar

Reformer 2 - 14. i 15. septembar

Reformer 3 - 28. i 29. septemar

Uvodni modul - Balanced Body Movement Principles - 12. i 13. oktobar

Mat 1 - 26. i 27 oktobar

Mat 2 - 09. i 10. novembar

Mat 3 - 07. i 08. decembar

BODHI SUSPENSION - 14. i 15. novembar

EDUKACIJE 6.jpg
EDUKACIJE!.jpg
EDUKACIJE8.jpg