Jesenje edukacije

POSTANITE DEO BALANCED BODY PORODICE

Kompanija Balanced Body iz glavnog grada Kalifornije, Sakramenta, vodeći je proizvodjač pilates opreme i podrška pilates instruktorima kroz kontiunirane edukacije koje organizuje, širom planete, pod nazivom Pilates on Tour, putujući seminari.

Facebook_MI-Toolkit-BB-Brand.png

Kompanija je izrasla iz porodičnog biznisa gospodina Kena Endelmana, entuzijaste  i vizionara, pa svoje saradnike, pilates instruktore od Amerike do Azije, tretira kao članove porodice.

Šef edukacijskog odela u Balanced Body kompaniji je Nora St John, koja je i osmislila Balanced Body program, pilatesom se bavi od 1981. godine, a podučava od 1989. Nora je radila u St Francis Memorial bolnici u severnoj Kaliforniji zajedno sa Alanom Herdmanom, Eve Gentry, Michelle Larsson, Romanom Kryzanowskom, Carolom Trier, Kathy Grant, Lolitom san Miguel i još nekim pilates velikanima. Oni koji su u ovom poslu medju ovim imenima mogu prepoznati o kakvim se poznavaocima ove čudesne tehnike radi.

nora.jpg

Nora ima diplomu sa studija Biologije, Plesa i Orijentalne medicine, a sertifikovana je kao Pilates, Oriental Bodywork i Franclyn Method master instruktor.

Radoznala, duhovita i neumorna Nora je omiljeni mentor i pruža bezgraničnu podršku pilates instruktorima širom sveta.

Balanced Body program kombinuje klasičan pilates i atletski “full body” pristup. Prate najnovija istraživanja na polju anatomije i kineziologije, rade na dizajniranju novih pilates sprava i sva ta saznanja i inovacije vešto implementiraju u svoj program.

BALANCED BODY PROGRAM

Program za edukaciju pilates instruktora po Balanced Body metodi sastoji se od dvodnevnih workshopova i obavezne prakse u studiju koji je autorizovan da sprovodi Balanced Body program.

EDUKACIJA ZA PILATES INSTRUKTORE NA PARTERU

Sastoji se od dvodnevnih workshopova MAT 1 i MAT 2, na kojima uz osnovna znanja o anatomiji i pilates principima, dobijate i bogat repertoar vežbi koje mogu postati okosnica vašeg načina rada.

download.jpg

EDUKACIJA ZA PILATES INSTRUKTORE NA REFORMERU

Sastoji se od tri dvodnevna workshopa REFORMER 1, 2 i 3 na kojima detaljno analiziramo pilates vežbe zu pomoć ove, najpopularnije pilates sprave.

Modern Backyard Cookout.jpg

EDUKACIJA INSTRUKTORA ZA BODHI SUSPENSION

Bodhi Suspension sprava je odličan dodatak klasičnom pilates repertoaru. Ovaj trening suspenzije nam daje dobar uvid u snagu core-a naših vežbaća i predstavlja jedan izazov više za njih. Za dva dana workshopa steći ćete bogat repertoar vežbi, ali i iskušati sopstvenu kodiciju.

BODHISUSPENSION.jpg

 

Za sve workshopove obezbedjeni su detaljni priručnici, a po završetku polaznici imaju obavezu da ispune 20 časova kao vežbači, 20 časova kao instruktori i na kraju mogućnost polaganja ispita (praktičnog i pismenog) za sticanje medjunarodno priznatog Balanced Body sertifikata.

CENE

Cena svakog, pojedinačnog, dvodnevnog workshopa je 450 eura. U tu cenu je uračunata praksa, polaganje i priručnik.

EDU1.jpg

RASPORED EDUKACIJA ZA MAT I REFORMER U FEEL PILATES STUDIJU

 

MAT 1  -  22.09 i 23.09.2018.

MAT 2  -  06.10. i 07.10.2018.

REFORMER 1 - 20.10. i 21.10. 2018.

BODHI SUSPENSION - 27.10. i 28.10. 2018.

REFORMER 2 - 3.11. i 04.11.2018.

REFORMER 3 - 01.12. i 02.12.2018.

POLAGANJA - 8.12. i 9.12.2018.

EDU.jpg

 

Prijave primamo na brojeve telefona 0113441481 i 0695009059

 

Edukacije u Feel Pilates studiju na Vračaru drži Katarina Kuljača, sertifikovani master pilates instruktor Balanced Body kompanije

Neka Vaš posao bude podsticanje na pozitivne promene!