Feel Pilates Edukacije

Kada je učenik spreman učitelj se pojavi!

Spremna ili ne, vreme za učenje i još jedan korak napred ka poslu pilates edukatora doslo je početkom ove godine.. Put preko okeana bio je uzbudljiv iz toliko mnogo razloga.

Put u Ameriku, Sakramento i San Francisko i prvi korak ka sticanju zvanja BALANCED BODY MASTER TRAINER!

Osmodnevna obuka bila je u stvari test i ispit, da li se ima dovoljno znanja i veština da se pilates entuzijazam prenese dalje. Da udjem u ulogu učitelja i stavim se na raspolaganje svima vama koji ste spremni za učenje, spremni za korak dalje!

Bilo da se bavite fitnesom i želite da dodate još jednu veštinu svom repertoaru, bilo da vežbate pilates i želite da saznate više o ovoj tehnici ili maštate o privatnom biznisu ova edukacija može biti vaš veliki momenat promene, malo raskršće koje Vas je odvelo na neki drugi put, koji ste možda oduvek priželjkivali..

Ono što Vas očekuje su dvodnevni kursevi za sledeće BALANCED BODY PROGRAME, Pilates na Parteru 1. deo, Bodhi Suspension i MOTR, sva tri programa akreditovana od strane Balanced Body kompanije i za svaki od njih se dobija njihov zvanični sertifikat koji važi svuda u svetu. Uslovi za dobijanje sertifikata su odslušan dvodnevni seminar, odradjena praksa u pilates studiju i na kraju položen pismeni i praktični test. za sve vreme trajanja obuke bičemo Vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice!

Ako ste spremni za učenje - Mi smo se spremili za učitelje!!!

Za sve informacije pozovite 011 4 120 272 i 060 500 90 59