Feel Pilates Barre

 

Za sve Vas koji cenite eleganciju baletskog pokreta predstavljamo Feel Pilates Barre, način vežbanja inspirisan baletom.

Uglavnom u uspravnom položaju, lagano se pridržavajući za baletsku šipku (koja kod nas nije fiksirana za pod) izvode se zahtevni pokreti uz prilično znojenja...

 

Brži tempo koji diktira ritam muzike brižljivo odabrane specijalno za ove časove, uz obavezu držanja pravilnog položaja tela, dodaje aerobni element koji je možda nekima nedostajao u studiju.

Mnogi naši vežbači nisu odoleli ovakvom spoju baleta i fitnesa i odlučili su da kombinuju Feel Pilates Barre i vežbanje u studiju.

Budite spremni za male i vrlo jednostavne koreografije, tu i tamo gubljenje daha i nove termine … “batement, tendus, ronde de jambe“. Spremite se za sat vremena lepršavosti i bar pet minuta free style-a, vaše lične male koreografije...

Imamo i svi neophodnu opremu...


Imamo dobru muziku, dobre vibracije i davnašnji san da postanemo balerine, kao i neophodne, originalne šipke od kuvane bukovine iz radionice majstor Ćire koji je  je, radeći u Narodnom pozoroštu, pravio barove i za trening primabalerina.

Još uvek smo daleko od primabalerina, ali naša trupa uveliko igra!

Pridružite nam se.