Katarina Kuljača

Predsednik sam sportskog udruženja “Feel Pilates“, direktor Feel Pilates studija i pilates instruktor. Obavlljam i ostale poslove kao što su marketing menadžer, pr menadžer, hr menadžer… jednom rečju sam svoj majstor. Mada nisam usamljena. U ovom poslu mi pomažu Danijela, Neda i Milena, pilates instruktorke stalno zaposlene u studiju, kao i Nataša i Nadja pilates instruktori saradnici i prijatelji Feel Pilates studija.

I hvala im na tome.

Uređivanje bloga “Sve o dobrim navikama“ predstavlja prirodan nastavak rada sa klijentima u pilates studiju. Sve teme kojih se dotaknemo na časovima i posle njih, zastupljene su u mojim tekstovima. Priča je počela sa jednom dobrom navikom, vežbanjem, ali tema se proširila i na ostale kao što je zdrava ishrana i rad na sebi u svakom smislu...

Pored tekstova autor sam i većine fotografija na blogu… Ne odvajam se od fotoaparata i volim da dodam svojoj biografiji i činjenicu da sam i fotograf amater .

Zvanično obrazovanje mi je završena Viša turistička škola,  a zvanje ekonomista u turizmu. Što mi daje posebne kvalifikacije za još jedan blog koji od skora uređujem “Feel the Road“  posvećen putovanjima. 

Takođe sam odlično kvalifikovan turista i putnik. Spremna za pokret u svakom momentu...

Imam dvoje dece  Ivu i Milana, tinejdžerku i petogodišnjaka… Ona me uči da budem cool, a on da se igram.

 Njihov tata Nikola, a moj muž mi je podrška za sve gore navedeno

 

Pilates obuka

Michael King Method

Mat Basic

Mat Intermediate

Reformer, Cadillac, Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector

Balanced Body Barre Method

Balanced Body Bodhi Suspension Method

Konvencije

ECA/OBOW New York, 2012 i 2013.

Balanced Body Pilates on Tour convention  London 2012, 2014, 2015, 2016   Venezia 2012, 2013

Belgrade 2016